Konferens

Med den storslagna lappländska naturen utanför dörren kan vi på Hornavan Hotell erbjuda en lugn och fridfull miljö för möten och konferenser.

Hotellet har 83 rum och en restaurang med en kapacitet upp till 90 personer, där Ni kan njuta av god mat. På morgonen serveras ni den viktigaste måltiden på dagen – frukost! Bacon, ägg, pålägg, bröd kaffe och mycket mer. Allt det som krävs för att Ni ska få en bra start på dagen!

Hos oss finner ni 3 lokaler för både stora och små grupper. Konferensrum perfekta för seminarium, utbildningar och även mer personliga möten. Vi erbjuder färdiga konferenspaket, men vi vet också att varje grupp har unika behov och att förväntningarna är olika, därför skräddarsyr vi också konferenser efter Era önskemål! Vi har även aktiviteter, som går utmärkt att kombinera med konferens hos oss.

Med det så pass centrala läget Hornavan Hotell har, finner man med gångavstånd allt från museum, café, turistbyrå och affärer. Hornavan är en naturupplevelse, områdena runt är en arena för många aktiviteter båda sommar och vinter.

Välkommen att boka Er konferens hos oss på Hornavan Hotell!