Skoterupplevelse

Nu erbjuder vi tillsammans med MFS Freeride en perfekt skoterupplevelse för dig som vill erfara det lilla extra på skotern!

Skoterturen utgår från Laisvall, ca. 3 mil från Arjeplog. Du får följa med på en actionfylld heldag med friåkning i Laisdalens vackra fjällvärld tillsammans med erfarna guider. Under dagen får du lära dig att hantera en skoter i lössnö, utmana dig själv i tuff terräng där snön ligger djup samt få en hel del tips och tricks för att kunna ta din körning till nästa nivå. Våra guider kommer att ta med dig till några av Sveriges absolut bästa platser för friåkning!

Beroende på dina tidigare erfarenheter anpassar vi turen, så den passar just DIG!

I paketet ingår en enklare lunch, som ätes i det vilda, innan vi åter sitter upp på maskinerna och beger oss in i snötäckta skogar, fjäll och dalar igen.

När alla känner sig nöjda efter en hel dag med mycket skoterkörande är det dags att åka till Hornavan Hotell. På hotellet väntar vårt härliga spa, där ni ges möjlighet att koppla av i varma jacuzzi och bastu. På kvällen serveras en härlig tvårätters middag i vår restaurang. Natten spenderar ni i ett av våra fräscha rum för att sedan utvilade vakna upp till en ljuvlig frukostbuffé.

Pris per person: 5200 kr

Start skotertur: Laisvall

Tid: Ca. kl. 10

Paketet är bokningsbart helger i februari och mars (lördag – söndag).

Transfer ingår ej i priset!

Tillköp:

Varma kläder: 300 kr / p

Enkelrum: 200 kr / p

 

För bokning, vänligen kontakta oss på info@hornavanhotell.se eller 0961 – 777 100