top of page

Under hela året söker vi alltid säsongsarbetare under sommaren (juni till augusti) och under vintern (januari till mars)

Se nedan de lediga tjänsterna inklusive beskrivningar. Om du ser något som skulle intressera dig, skicka in din ansökan till info@hornavanhotell.se

Jobba med oss

Positioner

Reception

Som receptionist är du ansiktet utåt mot våra gäster. Du ansvarar för in - och utcheck samt svarar på frågor, hanterar bokningar och servar gästerna.

Kock

Restaurangen är en viktig del av hotellet. Som kock är det viktigt att du ser de små detaljerna och arbetar med att maten som serveras på hotellet blir en del av upplevelsen.

Servering

Vår serveringspersonal sätter servicen främst. Varje gäst i vår restaurang ska känna sig hemma och njuta av den mat och dryck som serveras.

Frukostpersonal

Hotellfrukost är något alla längtar efter. När du arbetar i vår frukost är det viktigt att du serveringsfaten fulla och ser till att gästerna får en god frukost. 

Städpersonal

När man checkar in hos oss ska det vara rent och fräscht i rummet. Som en del av vårt städteam ligger mycket ansvar på dig för att se till att gästerna känner sig välkomna till sina rum. 

Diskare

Som diskare är du en del av vårt restaurangteam. Du arbetar oftast kvällar och är en viktig kugge i att hålla det rent och snyggt i köket. 

bottom of page