Vandra och njut med Amelia Adamo och Lotta Byqvist

Den 7 – 8 juni kommer tidningsdrottningen Amelia Adamo och hennes vän och tillika journalist Lotta Byqvist till Arjeplog och Hornavan Hotell! De är just nu aktuella med sin bok “Vandra och njut”, där de tagit fasta på den nya friluftstrenden att lyxvandra med lätt packning och utan krav på tuffa vandringar eller övernattningar i tält.  Att upptäcka naturen och alla vackra landskap till fots är ett utmärkt sätt att kombinera upplevelser och motion menar de.

Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa. De delar med sig av experttips kring ryggsäck, skor och annan utrustning, om vad som händer i kroppen, knoppen och själen när man vandrar, om varför det är så härligt att vandra i grupp och dela upplevelserna utan att ge avkall på de tysta stunderna. Det här är boken för alla som vill vandra, umgås och njuta, såväl nybörjare som vana utövare.

I boken lanserar de nya begrepp, som att “njutvandra”  och “vandringsmingla” och beskriver alla dess fördelar och vad som händer i kroppen och själen. De tipsar också om tio personligen handplockade vandringsleder i Sverige och utomlands, i olika svårighetsgrader.

På fredag den 7 juni vandrar de tillsammans med de som önskar till toppen av Vuordnatj. Senare på kvällen håller de ett föredrag och därefter avnjutes en italiensk buffé på Hornavan Hotell. För er som väljer att tillbringa natten hos oss ingår tillgång till gym och spa. Dagen därpå börjar med en härlig frukostbuffé med utsikt över Sveriges djupaste sjö. Möjlighet finns också att följa med på vandringar på lördagen.

Inför den här helgen har vi satt ihop två riktigt fina paket för er som vill ta del av både vandring, föredrag, spa, god mat och övernattning samt ett mindre paket som inkluderar föredrag och middag på fredagkväll.

Boendepaketet, 7 – 8 juni, inkluderar:

  • Vandring med Amelia Adamo och Lotta Byqvist på fredag den 7 juni kl. 15 till toppen av Vuordnatj
  • Föredrag med Amelia Adamo och Lotta Byqvist på Hornavan hotell ca. kl. 19
  • Italiensk buffé på Hornavan Hotell efter föredraget
  • Tillgång till spa och gym på hotellet
  • Övernattning i del av dubbelrum på Hornavan Hotell
  • Frukostbuffé

Pris: 1295 kr / p

Tillköp enkelrum: 250 kr / p

Tillköp en natt till: 1050 kr / dubbelrum, 800 kr / enkelrum

Kvällspaketet, 7 juni, inkluderar:

  • Föredrag med Amelia Adamo och Lotta Byqvist på Hornavan hotell ca. kl. 19
  • Italiensk buffé på Hornavan Hotell efter föredraget

Pris: 390 kr / p

OBS! Begränsat antal!

För mer information om eventet samt bokning kontakta oss på info@hornavanhotell.se eller 0961 – 777 100.

För mer information om vandringar på lördag kontakta Maria Söderberg på 070 – 350 05 55.