Skellefteå-helg

Den 30 – 31 mars bjuder vi in till Skellefteå-helg på Hornavan hotell! Vill du umgås med en massa nasala vänner, som med stor sannolikhet pratar alldeles för mycket om hockey, batterifabriker och broar är det här något för dig! Oavsett om du heter Lundmark, Marklund eller något annat i efternamn är du varmt välkommen att spendera helgen hos oss på magiska Hornavan Hotell i Arjeplog.

Dagen tillbringar du på slalomskidor/snowboard på fantastiska Galtispouda 800 m.ö.h. innan du kryper ner och relaxar i hotellets spa med bl.a. jacuzzi och bastu eller i våra uppvärmda badtunnor utomhus, belägna på stranden till Sveriges djupaste sjö Hornavan. Avslappnad och harmonisk avnjuter du sedan en välsmakande middagsbuffé, som följs av ett musikquiz. Baren hålls öppen hela kvällen och serverar både alkoholhaltiga drycker samt alkoholfria alternativ.

En våning upp, utanför relaxen, finns möjlighet att utmana kompisen, barnet eller partnern i pingis, bordtennis och air hockey. För våra yngsta finns en pysselhörna med roliga aktiviteter.

Efter en god natts sömn serveras en härlig frukostbuffé innan du gör dig redo för ännu en uppfriskande dag i skidbacken.

 

Skellefteå-helg