Snöskor

Snöskor är ett perfekt sätt att utforska naturen på nära håll under vintern! Nu kan vi erbjuda snöskor och stavar till uthyrning på hotellet!

Snöskorna är av märket TSL 325 Rental och är en bra och modern sko för personer från 50 kg upp till 120 kg samt med storlek 37 – 50 (“normala skor”). Skon sitter lätt på foten och du tar dig smidigt fram i den pulsiga snön. Den ger bra bärighet, är smidig och lätt att gå i alla typer av terräng, stabil på foten och har ett system som ger extra bra grepp.

Bindningen är en platta som sitter helt frikopplad med endast en fästpunkt framtill i tån. Detta gör att snöskon får full flex i rörelsen. Hälupphöjare finns som underlättar vid stigningar i branta partier.

Greppet består av 6 väl utplacerade dubbar som ger ett ordentligt fäste i snön tillsammans med designen på själva formen på bärighetsplattan.

Formen på snöskorna är oval med en insvängd midja mitt på plattan. Detta för att ge maximal bärighet samtidigt som midjan i mitten av plattan ska öka smidigheten i själva rörelsen i gången. 325 är den mest tekniskt utvecklade snöskon för att nå smidighet, bärighet och bra grepp.

Stavarna är av märket Gipron och har ett greppvänligt handtag samt är justerbar i längden.

Pris för en heldag: 150 kr / par (snöskor och stavar)

Önskar ni boka en guidad tur hjälper vi gärna till att ordna detta, men vid guidade turer behöver snöskoturen bokas i förväg.

Kontakta oss för mer information på info@hornavanhotell.se, 0961 – 777 100 eller klicka här.